BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Bestel het Kom erbij-pakket voor de Week tegen Eenzaamheid

  • 2 reacties


Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. De Week tegen Eenzaamheid vraagt aandacht voor dit probleem met de oproep: ‘Kom erbij!’. Bestel nu het Kom erbij pakket!

Ontmoeting
Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen.

Bestel het Kom erbij-pakket met unieke placemat, uitnodigingskaarten en meer
Organisatoren van een activiteit kunnen (kosteloos) een zogenaamd ‘Kom erbij-pakket’ bestellen met aankledings- en informatiematerialen. Het pakket bevat onder meer placemats met gesprekstarters, uitnodigingskaarten, een poster en eenzaamheid-signaleringskaarten. Het Kom erbij-pakket wordt in kader van het programma Eén tegen eenzaamheid door het ministerie van VWS ter beschikking gesteld.

Bestel nu het Kom erbij pakket!

Meer informatie over het programma Eén tegen eenzaamheid: Klik op deze link.

Deel dit bericht!

Reacties

Joyce.S. Biekram
10 september 2019

Mooi initiatief, eenzaamheid hoeft niet. Door mensen met elkaar te verbinden ontstaan mooie dingen. 1 persoon kan je leven rijker maken, als het oortje er met volledige aandacht ervoor je is.

Crista Schuurmans
29 september 2019

Gasten gezocht om samen kerst te vieren engelentafel.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.