Buurtbrink.nl

Inloggen of inschrijven

Bouwen aan BuurtBrink.nl Naoberschap in TynaarloDag allemaal

Samen met een aantal mensen uit verschillende dorpen uit onze gemeente zijn we bezig een digitaal dorpsplein op te zetten.

We noemen het Buurtbrink (  https://www.buurtbrink.nl ) 

Buurt omdat het bedoeld is voor en door mensen uit de eigen buurt .

En Brink omdat we een gemeente met veel brinken zijn. Een brink is van huis uit ook een plek midden in een dorp waar mensen samen komen.Om een succesvol platform te maken met veel vraag en aanbod , verhalen en hulpvragen en nieuws hebben we voldoende deelnemers nodig. Zonder deelnemers geen levendige website. Het zou mooi zijn als er veel op staat wat mensen interessant of nuttig vinden.

Voordelen van een buurtplatform boven alle andere sites is dat je alles wat er in je gemeente gebeurt op dit platform te vinden is.

“De place to be” zou  je denken. Daarom onze vraag zou je rond willen kijken op onze nieuwe buurtbrink.nl  

Als je net zo enthousiaste bent geworden als wij dan vind je het vast leuk om ook een profiel aan te maken zodat je zelf allerlei berichten kan plaatsen of voor je vereniging of club een pagina kan aan maken. Kom je er niet helemaal laat het ons dan weten. 

Hier nog een paar goede voorbeelden zoals het bij onze ook zou kunnen worden.

https://pleinbest.nl     ,https://wijwijchen.nl      https://puurpapendrecht.nl 

 Met vriendelijke groet  de buurtverbinders:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.