BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

De bibliotheek bezorgt reserveringen thuisDe bibliotheek komt naar haar klanten toe!
De bibliotheken van Biblionet Drenthe starten vandaag met een bijzondere service voor hun klanten: medewerkers van bibliotheken stappen op de fiets of in de auto om de materialen bij de klanten thuis te bezorgen.

Bestaande reserveringen
Omdat de bibliotheken maandag 16 maart voor drie weken de deuren sloten, konden veel klanten hun gereserveerde materialen niet meer ophalen. Bij deze klanten worden de boeken thuis bezorgd.

Nieuwe reserveringen
Naast de bestaande reserveringen doen de bibliotheken er alles aan om de collectie zo veel mogelijk beschikbaar te maken. Daarom kunnen klanten in de loop van volgende week ook nieuwe reserveringen doen. Dit is alleen van toepassing op boeken die reeds binnen de eigen bibliotheek aanwezig zijn. Ook deze titels worden aan de deur geleverd. Tot die tijd kunnen klanten gebruik maken van de overige (online) diensten.

Overige diensten
De fysieke deuren van de bibliotheek zijn tijdelijk gesloten, maar online zijn we 24/7 open. Hier lees je e-books, luister je naar luister boeken, leer je voor je auto-theorie of gebruik je de andere diensten die de bibliotheek beschikbaar stelt.

Op www.bibliothekendrenthe.nl/online-bibliotheek is een actueel overzicht van alle diensten en content die bibliotheken aangesloten bij Biblionet Drenthe bieden aan klanten.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.