BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Feestelijke opening obs de Vijverstee donderdag 13 juni a.s.Zoals u allen wellicht al weet staat op 13 juni a.s. de feestelijke, officiële opening van onze school gepland. Iedereen is welkom om onze prachtige school te komen bekijken! 

Wij hopen dat u deze  Feestelijke opening obs de Vijverstee (1).pdf al in uw agenda genoteerd heeft want we willen er, zeker ook voor onze leerlingen, een bijzondere dag van maken! 

We hebben circus Santelli uitgenodigd om een heuse circusvoorstelling in te studeren! Dit houdt in dat de kinderen in groepjes kennis zullen maken met de diverse circusonderdelen. Vervolgens gaan de kinderen de circusacts instuderen en zullen de kinderen ook prachtig worden verkleed en geschminkt!

Om 14.00 uur zal dit ware spektakel beginnen, komt dat zien! Komt dat zien!

Vervolgens zal er om 15.00 uur een officiële opening plaatsvinden, hiervoor krijgen we ook een Bekende Nederlander op bezoek! Wie dit is houden we nog even geheim..

Na de opening is er volop gelegenheid voor iedereen om de school te bewonderen. Natuurlijk wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Ook aan de kinderen wordt gedacht, zij kunnen dus gewoon op school blijven na de circusvoorstelling.

Echter… om dit alles te kunnen realiseren hebben we ook ouderhulp nodig.. Bij iedere klas hangt al een lijst op de deur waarop u zich kunt aanmelden om te helpen.

Wij hebben zowel mensen nodig die pannenkoeken willen bakken voor de lunch als mensen die willen helpen tijdens het oefenen voor de circusacts.

Het instuderen van de circusacts wordt heel goed opgepakt door de mensen van circus Santelli; zij komen dan ook speciaal op de avond vóór ons openingsfeest om alle begeleiders bij de circusacts te informeren/instructies te geven. Dit staat gepland op woensdag 12 juni van 19.30uur-22.00uur.

Natuurlijk hopen wij op voldoende bereidwillige en enthousiaste ouders zodat we er samen een onvergetelijke dag van kunnen maken!   Wilt u zich uiterlijk 14 mei opgeven zodat wij weten of er voldoende hulp is?

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Mariët Tuitman, Anja Kinds, Gerda Bieleveld, Geert Speelman, Annie Kaput, Manon Koster en Johanna Weurding.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.