BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Nomineer een vrijwilliger voor een gratis taart in 2020!Afgelopen jaar (2019) hebben we ( vrijwilligerswerk Tynaarlo en Bakkerij Haafs)  12 taarten mogen uitdelen aan vrijwilligers die veel voor anderen of voor hun vereniging of stichting doen. We merkten dat deze vrijwilligerswerk het initiatief waardeerden en de taart werd met de andere vrijwilligers. Wie deze vrijwilligers waren kunt u hier vinden.

Waardering van het vele werk wat vrijwilligers doen vinden wij heel belangrijk! Daarom hebben we  besloten dat we ook in 2020 doorgaan met de taart van de maand om ook dit jaar weer betrokken en waardevolle vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Kent u vrijwilligers die wel een taart verdient heeft? Een ieder kan een vrijwilliger aandragen:  partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisaties, vrijwilliger(s), vervolgens komen deze namen terecht in een mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart van de maand gaan brengen, namens u en namens ons!   Dan gaan wij in 2020 weer op pad met de lekkere taarten van bakkerij Haafs.

Aandragen kan op deze webpagina: https://www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl/taart-v/d-maand/

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.