BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Hendrik Jan Menninga

Over Hendrik Jan

Werk
Het VN verdrag Handicap. Het VN verdrag is een verdrag voor iedereen. Het verdrag is levensbreed en raakt alle mensen. Iedereen heeft er voordeel van als schrijvers en sprekers gewone woorden gebruiken in eenvoudige zinnen. Iedere voetganger loopt gemakkelijk door het dorp of stad, wanneer er geen obstakels zoals stoeprandjes zijn. Iedereen vindt het prettig om op een correcte manier aangesproken te worden bij de overheid en bedrijven.
Vrije tijd
Leren omgaan met mijn stoornis, handicap of beperking. Voor mij is het niet vanzelfsprekend dat ik dingen ga doen. Ik ervaar op allerlei manieren een hindernis om in actie te komen. Hoewel het soms moeilijk is, merkt ik dat ik mijn grenzen verleg. Door mijn werkzaamheden voor het VN Panel Tynaarlo overwin ik af en toe mijn hindernis. Naderhand besef ik pas dat ik meer kan, dan ik denk te kunnen. Dat besef geeft me heel veel energie om door te gaan. Het blijft echter wel moeilijk om in actie te komen en het lukt me tegenwoordig gemakkelijker dan vroeger.
Meer informatie
Lev Tolstoj zei, dat de meeste mensen wel willen dat de wereld verandert, maar dat weinig mensen beginnen door zichzelf te veranderen. Grote transformaties komen voort uit eenvoudige veranderingen in de houding, stille vooruitgang, observatie, en actie.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.