BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

leden gezocht voor VN panel Tynaarlo

2 april 2019


Sinds 2015 bestaat in Tynaarlo het zogenaamde VN panel. Dit is een groep mensen die allemaal een beperking of chronische ziekte hebben die hen soms belemmert om gewoon mee te doen. Je leven leven zoals je dat zelf wilt en werken, leren en meedoen aan evenementen. Naar een winkel kunnen en kunnen reizen van A naar B. Het verdrag voor de rechten van mensen met een handicap van de Verenigde Naties (VN) stelt dat we hier met elkaar voor moeten zorgen. Het panel is er om ondernemers, instellingen, inwoners en gemeente(bestuur) hierbij met hun ervaringsdeskundigheid te helpen. Het maakt het iedereen in Tynaarlo gemakkelijk om plannen te maken en uit te voeren waar ook echt iedereen wat aan heeft. 

Dit panel kan niet groot genoeg zijn! Er is veel te doen, veel kan nog beter. We nodigen daarom iedereen uit om zich aan te melden als deelnemer. Je kunt op talloze manieren een bijdrage leveren. Er zijn geen vaste verplichtingen. Een panellid doet (mee aan) wat hij/zij wil. Bel of mail voor contact met een panellid: 06-25358322 -  

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.