BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Commissieleden SamenLoop voor Hoop Tynaarlo

16 februari 2020


SamenLoop voor Hoop Tynaarlo Commissieleden

 

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. En om dit mogelijk te maken werven we fondsen, o.a. met SamenLoop voor Hoop.

 

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelestafette die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Er wordt gewandeld in teams. Naast het wandelen, organiseren de teams allerlei leuke activiteiten en verkopen (zelfgemaakte) spullen om zoveel mogelijk geld voor het team op te halen. Daarnaast zijn er eregasten bij een SamenLoop, (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij worden tijdens het evenement in de watten gelegd.

 

We hebben het doel om in april of mei 2021 een Samenloop voor Hoop in Tynaarlo te organiseren. Momenteel zijn we op zoek naar een geschikte locatie. Daarnaast zijn we nog afhankelijk van extra handen en voeten om dit evenement te organiseren. Daarom zoeken we commissieleden die hun talenten en vaardigheden op eigen terrein willen inzetten.

 

SamenLoop voor Hoop zoekt commissieleden voor:

  • logistiek, 
  • eregasten en ceremonies, 
  • marketing & communicatie, 
  • kinderloop, teamwerving, 
  • sponsoring, 
  • entertainment en 
  • financiële administratie

 

Functieomschrijving 

Een SamenLoop voor Hoop organiseren is een unieke ervaring. Samen met de andere commissieleden organiseer je het hele evenement: van werving teams en sponsoren tot het plannen van de ceremonies. De commissie wordt begeleid door een SamenLoop-coördinator vanuit KWF Kankerbestrijding. Een commissie bestaat o.a. uit een voorzitter en commissieleden voor de aandachtsgebieden Financiën & Administratie, Teamwerving, Vrijwilligers, Survivors, Sponsoring, Marketing & Communicatie en Logistiek. Zo kan iedereen zijn eigen talenten inzetten.

 

Jouw taken als SamenLoop-vrijwilliger bestaan o.a. uit:

· deelnemen aan commissievergaderingen

· deelnemen (met andere commissieleden) aan trainingen

· op de hoogte zijn van KWF-beleidsplannen en richtlijnen, werkwijzen en uitstraling

· mede zorgen voor het werven van enthousiaste en bekwame vrijwilligers, deelnemers, organisaties en andere relevante betrokkenen

· actief uitdragen van de missie en visie van SamenLoop voor Hoop

· actief invulling geven aan de taken van de eigen commissie bijvoorbeeld het vormgeven en organiseren van de kaarsenceremonie.

 

Gewenst profiel 

• goede contactuele eigenschappen

• enthousiast

• organisatietalent

• goed kunnen samenwerken

• evenementenervaring is een pré.

 

Wij bieden

· begeleiding door een SamenLoop-coördinator vanuit KWF Kankerbestrijding

· trainingen en thema-avonden

· de mogelijkheid om waardevolle kennis en werkervaring op te doen

· voldoening door wezenlijk iets voor anderen te betekenen

· diverse nieuwsbrieven en informatie.

 

Informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw talent vrijwillig inzetten voor de missie van KWF? Meld je meteen aan via: of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via nummer: 06-51570952 van Grietje Tangenberg.  Wil je weten wat een SamenLoop voor Hoop inhoudt, kijk dan op www.samenloopvoorhoop.nl of op youtube: samenloopvoorhoop-algemeen.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.