BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Coronavirus maatregelen Vluchtelingenwerk NN

Ons hele land is in de ban van de maatregelen rond het corona-virus. Uiteraard hebben wij onze werkwijze daarop moeten aanpassen.

Alle afdelingen ( juridisch, maatschappelijk en inburgering) sluiten per direkt t/m 6 april. 

Het spreekuur van Vluchtelingenwerk  in Ons Dorphuis in Paterswolde vervalt t/m 6 april. We zijn via mail en telefonisch bereikbaar. Email: T: 0653762714

We respecteer de keuzes van vrijwilligers als zij tijdelijk geen 1-op-1 begeleiding thuis willen verzorgen. We informeren ze over digitale alternatieven voor ontmoetingen zoals bellen, berichten sturen. 

We stimuleer dat mensen elkaar korte What's-App-berichtjes sturen om het contact te houden en het sociaal isolement niet te vergroten. 

Teamleiders  werken nu allemaal vanuit huis. We blijven via mail bereikbaar.

De vrijwilligers zijn op de hoogte gesteld  over kinderopvangtoeslag  kwesties.  

Inburgeraars en kinderopvang zie onderstaande link: https://www.veranderingenkinderopvang.nl/actueel/nieuws/2020/3/15/vragen--antwoorden-aanvullende-coronamaatregelen

We verwijzen de begeleiders en clienten  naar deze website van Pharos voor een uitleg over het corona-virus in simpel Nederlands, Turks, Tigrinya, Engels en Arabisch.


We zijn ons bewust dat deze maatregel veel impact zal hebben maar kunnen geen veilige werkomgeving garanderen. We willen de besmettingsrisico zo veel mogelijk beperken.

Tatiana Ockeloen 

Temleider Integratie 

Vluchtelingenwerk NN

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.