BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Repair Café Zuidlaren

Repair Café Zuidlaren bestaat één jaar

Op 20 februari is het een jaar geleden dat het Repair Café Zuidlaren van start ging. Ondersteund door subsidies van de Rabobank en de gemeente Zuidlaren kon het project van A&R van Lentis en de federatie van de Protestantse kerken Zuidlaren/Anloo op het Werkplein van Lentis beginnen.

In het afgelopen jaar hebben de vrijwilligers  al meer dan 220 reparaties kunnen uitvoeren. Een enkele keer zonder succes.  Van de subsidies werd benodigd gereedschap aangekocht en ook de vrijwillige bijdragen voor de reparaties werden besteed aan de uitbreiding van de materialen. 

Het was een geweldig eerste jaar waarin naast de reparaties vooral de ontmoetingen met fijne gesprekken centraal stonden. 

Op deze manier heeft het Repair Café in het afgelopen jaar een bijdrage geleverd aan een hergebruik vele apparaten.

De eerstvolgend keer dat het Repair Café open is , is op woensdagmiddag 19 februari, 4 en 18 maart van 13.00 tot 15.30 uur. U vindt ons op het Werkplein van Lentis aan het eind van de Hoofdroute.

Dan staan de vakmensen op het gebied van hout en elektra weer voor u klaar.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.