Buurtbrink.nl

Inloggen of inschrijven

SamenLoop voor Hoop

Gemeente Tynaarlo zet zich in tegen kanker

In Tynaarlo wordt 2020 de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats.

SamenLoop voor Hoop Tynaarlo is een initiatief van KWF, dat hard op zoek is naar mensen die willen helpen bij de organisatie. KWF-Relatiemanager Jan Puthaar: “We willen er graag een groot succes van maken en Tynaarlo op deze mooie manier echt op de kaart zetten. 

Maar daar hebben we wel hulp bij nodig. De organisatie bestaat uit verschillende teams. 

We zoeken bijvoorbeeld commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors ((ex-)kankerpatiënten), financiën, amusement, ceremonies en eventueel voor een KinderLoop.          Die moeten er wekelijks wel aardig wat tijd voor vrijmaken. Maar het geeft ook veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”

Mensen die willen helpen bij de organisatie kunnen contact opnemen met Jan Puthaar via 06 - 31 63 15 05 of .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.